ZAC B2 2 - 3  BAS JO17-2
23-4-2005
Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42-44 Zwolle

Met hangen en wurgen

In een zeer matige wedstrijd heeft de B2 de winst toch weer binnen gehaald. Drie spelers hadden er al een hele wedstrijd opzitten. Een enkeling had vrijdag avond een feestje gehad. Samen met het warme weer genoeg redenen voor deze magere prestatie.

Hoewel iedereen nu bijna een eigen plaats heeft werd er in het veld nauwelijks iemand gevonden. De ballen werden dan ook niet gewoon over de grond gespeeld maar het liefst met een pisboogje door de lucht. Vermeld moet worden dat door bovengenoemde redenen niet al te veel bewogen werd zonder bal en er dus bijna niemand aanspeelbaar was. Er werden ook teveel duels verloren. De tegenstander kom vrij gemakkelijkhet veld oversteken omdat onze aanvallers niet voldoende druk zette op de opbouw en de middenvelders teveel ruimte tussen hen en de tegenstanders lieten. De 1 - 0 kwam door een afstandschot vanaf de rand 16 meter door een speler die daar rustig de bal mocht aannemen en afvuren. Vlak voor rust was het een prima lange pas van Tim over de grond naar Paul die het overzicht behield en Arno instaat stelde de bal van links achter de keeper in het net te schieten.

7 Minuten na rust werd een bal niet goed weggewerkt in onze eigen 16 meter. Een speler van ZAC was er eerder bij dan Martijn en Silvan en kon van dichtbij 2 - 1 inschieten. Na een kwartier stelde BAS B2 orde op zaken. Eerst door Paul en drie minuten later door Tom van W beide na een pas van Thijs.

Woensdag kan de B2 het kampioenschap binnen halen. Er is nog 1 punt nodig om definitief niet meer ingehaald te kunnen worden.