Hatto Heim B2D 0 - 13  BAS JO17-2
12-3-2005
't Achterveen, Konijnenbergerweg 1 Hattem

Hatto Heim B2D - BAS B2 0 - 13

Eindelijk weer een competitiewedstrijd voor de B2. Na de winterstop is alles afgelast. Dat kwam door het weer of omdat de tegenstander een baaldag aanvroeg. Deze uitwedstrijd moesten we Silvan en Jordi missen en moest Tom S eerder weg. Omdat ook Randy al een tijdje geleden had gemeld dat hij niet aanwezig zou zijn hadden we zelfs spelers tekort in de tweede helft. Gelukkig werd de B1 afgelast ( zij hadden ook niet genoeg spelers) en regelde Bert dat Luuk mee ging.

Het veld was prima bij begin van de wedstrijd maar door een flinke regen en sneeuwbui veranderde het veld in een modderpoel. Dit kwam het spel niet tengoede. Spelers gleden reglematig uit. Bij de tegenstander was er zelfs een speler die het na de regenbui voor gezien hield.

Hatto Heim hield het lang op 0 - 0. Pas in de 18e minuut werd het eerste goal gescoord. Uiteindelijk was de ruststand 0 - 5. Na de rust liepen de rode uit naar 0 - 13 met nog 10 minuten te spelen. De laatste 7 minuten werd er niet meer gescoord.

0 - 1 Koen (Paul) ; 0 - 2 Tom v W ( Niek) ; 0 - 3 Koen (Paul) ; 0 - 4 Koen (Thijs) ; 0 - 5 Paul (Luuk/Corne) ; 0 - 6 Corne ; 0 - 7 Corne (Paul) ; 0 - 8 Tom v W ; 0 - 9 Thijs (Luuk) ; 0 -10 Paul ; 0 - 11 Corne (Tom v W) ; 0 - 12 Thijs ; 0 - 13 Luuk (Tom v W)