Vriendschappelijke wedstrijd
16-11-2004

BAS B2 - Swift B1

Het volgende verslag is geschreven door een speler van BAS B2

Dinsdag avond stond de wedstrijd tegen Swift B1 op het programma. De meningen waren nogal verdeeld aan het begin aan de wedstrijd. We begonnen redelijk rustig. In de 7e minuut kwamen we dankzij Jordy op 1-0. Maar de eerste helft ging gelijk op en na een tijdje kwam Swift op gelijke hoogte. Waar BAS vervolgens een perfect antwoord op had in de vorm van de 2-1, een diepe bal die bij Koen en Paul terecht kwam, waar Paul de bal meenam en scoorde. Vlak daarna kwam Swift weer op gelijke hoogte door dat de verdediging de bal niet goed wegwerkte en het nakijken had. Niet lang daarna kwam BAS zelf achter met 2-3, maar Koen schoot gelukkig vlak voor rust, ook weer door een diepe bal, de gelijkmaker binnen.

In de 2de helft, met Tim en Niek erbij, liep het allemaal even wat beter. Arno werd doorgeschoven naar linkshalf, Silvan linksbuiten en Paul naar rechtsbuiten. Swift kwam amper bij het goal van Ricus (C2), die deze keer keeper was. Door een goede combinatie tussen Arno en Silvan op het middenveld, waar Silvan Arno diep stuurde, rondde Arno op zijn beurt keurig af in de verre hoek. 4-3 voor BAS. Na 60 minuten voetballen werden Tom van Woerkom, Arno en Silvan gewisseld en kwamen Vladi, Koen en Dirk het veld in. Vervolgens voetbalde BAS vrolijk door en hielp de linksachter van Swift ons een beetje door een voorzet van Paul in eigendoel te werken. Uiteindelijk werd de eindstand van 6-3 beslist door Paul die een diepe bal keurig langs de keeper schoot. Achteraf was het dus best een geslaagde wedstrijd met de winst tegen een ploeg die een competitie hoger ook eerste staat.

NB Volgens Bert was het 6 - 4