20-3-2004
De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

Een beladen duel nummer 7 tegen nummer 6

BAS B2 begon met: Bart van Dongen,Tom Spoelstra,Tom van Woerkom,Silvan Schippers,Martijn Stoffer,Vladi de Leeuw,Randy Brouwer,Dirk van Dijk,Daniel molemaker,Mark Zegers en Damian Hordijk

Bas B2 begon Fel en we stonden ook al binnen 1 minuut op 0-1 voorsprong Tom van Woerkom schoot de bal vanuit een vrije trap onder de keeper door. SVI kreeg daarna een grote kans hun rechtsbuiten werd goed in de loop aangespeeld en kwam op Bart af rennen maar Bart bleef goed opletten en tikte de bal naast.Een corner volgde maar daar was niks aan het handje voor BAS B2.Een paar minuten daarna kreeg mark de bal van rechts en passeerde eenvoudig 2 man en schoot de bal hard diagonaal in de goal 0-2! De 0-3 volgde snel Mark had de bal tikte de bal breed naar Thijs die net was ingevallen die de bal even goed legde en de 0-3 binnen schoot via de handen van de keeper. Ook de 0-4 viel nog binnen de 20minuten Mark kreeg de bal tussen 2 man en liep op de goal af en laatte de keeper kansloos.
Beide teams kregen nog kansen in die 1e helft Bij BAS B2 ontbreekte het aan de afwerking zo kreeg Daniel een kans vanaf 3meter voor de goal maar hij faalde. Ook SVI kwam er een paar keer gevaarlijk uit maar daar stond de Verdediging goed hun werk te doen.
Zo was de Ruststand 0-4.

De 2e Helft.
De 2e Helft was voornamelijk de helft van het missen van grote kansen. BAS B2 kreeg de bal maar niet achter de doelman van SVI en zo kreeg SVI de bal maar niet achter Bart. De grootste kans was nog voor SVI een Vrije trap van ongeveer 18meter werd Met links in de hoek gedraaid maar Bart dook goed in de hoek en tikte de bal naast zo bleef de stand 0-4. en ging BAS B2 met 3 punten naar huis.

Man van de Wedstrijd was volgens trainer Bert Keek: Keeper Bart van Dongen met een paar goede reddingen hield hij zijn goal schoon.