BAS JO17-2 - DOS Kampen B3 : 5-2

BAS JO17-2 5 - 2  DOS Kampen B3
14-2-2004

De vorige keer gingen wij onderuit met maarliefst 10-5.

Vandaag stond er de wedstrijd tegen de nummer 2 van onze competitie Dos Kampen B3.op het programma.

We Begonnen vandaag met Bart,Tom S.,Tom v W.,Silvan,Martijn,Vladi,Randy,Koen,Damien,Mark,Thijs. Daniel en Dirk begonnen wissel. We begonnen de wedstrijd fel en we waren iets beter wat ook een resultaat had. Damien kreeg in het midden de bal maakte een actie passeerde 3 tegenstanders en werd neergelegd in de 16. Zo kon Mark Zegers te topscoorder zijn 1e na de winterstop erin leggen. Hij nam de Penalty en MISTE..maar de scheids floot direct. De Jongens van Dos Kampen liepen te vroeg in. Zo mog Mark het nog een keer doen. Mark liep weer aan en maakte dit keer geen fout.Het was 1-0.We werden vanaf dat moment meteen met de rug tegen de muur gedrukt. Keeper Bart kreeg een paar schoten richting zijn goal gewerkt. Maar wat bleek vandaag de Verdediging stond als een Huis. vooral de backs Martijn en Tom S. speelde goed.Uiteindelijk viel die 1-1 dan toch een man van Dos Kampen krijgt de bal op links haalt uit en de bal vliegt achter bart in de kruising. Jammer maar het was 1-1 zo leek de rust 1-1 te worden maar dan 5minuten voor tijd zette BAS B2 nog even aan. Zo viel de 2-1.Mark maakte een actie ging voorbij 4 of 5 man en kwam zo alleen voor het doel tegen over de keeper hij had al een paar kansen gemist zo vroeg John of die bij de NS werkte omdat Mark steeds te laat was. Maar hij maakte dit keer geen fouten. zo stond het 2-1 5minuten voor rust. mooi gevoel om mee de rust in te gaan dachten we. Het gevoel werd mooier toen Damien de 3-1 maakte. een actie van mark hij gaf af op damien die hem hard in de netten knalde 3-1!.Het was nog niet afgelopen de 1e helft. het was onze rechtsbuiten zijn debuut in de voorhoede Thijs die er 4-1 van maakte Mark weer met een actie die hem pamklaar legde voor Thijs hij neemde hem mee schoot laag over de grond in de verre hoek 4-1 voor BAS B2 dat was dan de ruststand.

De 2e Helft
Na de rust was het de angst dat we snel een tegengoal zouden krijgen want de trainers gingen wat omwisselingen maken.Gelukkig was het niet Dos Kampen dat na rust de 1e goal zou maken het was BAS. Tom v W. nam de corner die hoog voor kwam koen raakte hem aan volgens eigen zeggen. kwam tegen een been van een Dos Kampen speler en ging achter de doelman. 5-1!. was het op dat moment. er waren over en weer kansen. zo schoot Thijs nog op de paal. en moest Bart nog een redding verrichten. het leek 5-1 te gaan worden maar toen in de laatste minuut kwam een Dos Kampen speler 1 op 1 met Bart de Dos Kampen speler ging hem voorbij en zo scoorde hij nog de 5-2. daar zou het bij blijven. Zo won BAS B2 van titelkandidaat Dos Kampen. Volgende week zijn we waanschijnlijk vrij. of we moeten inhalen tegen SVI B5.